A tradícionális füstölt parenyica sajt csilis töltelékkel, egy igazi pikáns élmény.
A tradicionális magyar gomolya receptúrát a modern elvárásokhoz igazítottuk, így született a mi gomolyánk, amely friss savanykás és lédús. Ehhez adtunk friss ropogós lilahagymát ami kitűnően passzol a tej friss ízéhez.
A tradícionlis magyar gomolya frissessége, ízvilága.
A tradícionlis magyar gomolya frissessége, ízvilága bükkfán füstölve.
A tradícionlis magyar gomolyát mi a sajthoz kiválóan illő dióval fűszerezzük, mely egyedülállóan különleges íztvarázsol.
Ez a száraz, mégis krémes sajt, savanykás és telt ízű, ahol már megjelenik a Parmezán teltsége, mindez a kakukkfű friss utóízével.
Minimum 2 hónapig érleljük, de a legjobban akkor hasonlít a Parmezán sajtra, amikor eléri az egy évs kort. Ekkor lesz szerkezete szemcsés, kemény, az íze pedig gyümölcsös, diós.
A sajtban minimum két hónap érlelési idő alatt jön létre az egyedi ízek kivételes harmóniája. Gyógynövények: orvosi zilíz, mezei zsurló, kamilla, bodzavirág, körömvirág, csalán, csipkebogyó.
A klasszikus francia Camembert kézműves változata. Kívül bolyhos fehér nemes penész borítja amely kívülről lágyítja és teszi a külső részeken szinte folyósan lággyá és krémessé belül. Illatán a friss gombát az eső utáni földet érezzük, ízében pedig a lágy krémesség keveredik a gombával.
A friss, zsíros tej íze gey teniszlabda méretű golyóban összegyűjtve.
A holland eredetű gouda sajt ízvilága – puha, édeskés és lyukacsos.
A holland eredetű gouda sajt ízvilága – puha, édeskés és lyukacsos, mely csilivel van fűszerezve.
A hagyományos trappista sajt érlelési lyukakkal, zamatos ízzel.
A hagyományos trappista sajt érlelési lyukakkal, zamatos ízzel, bükkfán füstölve.
Nárcisz Sajtmanufaktúra Copyright © 2020 All Rights Reserved