Vörösboros kecskesajt

Ezt a sajtunkat az olasz Ubriaco ihlette. A sajtot elkészülte után enyhén préseljük, majd villányi vörösborban érleljük egy hétig ami a gyönyörű vöröses lila kérgét adja. A sajt tészta lágy és krémes, a kéregnél savanykás és keményebb.

Nárcisz Birtok tipp: Ajánljuk gyümölcsök, dió mellé.

Bortárs: Sauska Tokaj Sauvignon Blanc 2013

 

Adatlap

Típus: lágy, félzsíros, kecske tejből készült sajt

Vegetáriánus: igen

Laktózmentes: nem, de enyhén laktózérzékenyek általában fogyaszthatják

Összetevők: kecske tej, sajt kultúra, só, vegetáriánus oltó, fűszerek

Méret, csomagolás, eltarthatóság: Egy sajt szelet kb 15-17 dkg közötti súlyú. Vákumcsomagolva szállítjuk. +10 C alatt tárolva, az eredeti csomagolásban 3 hónapig, a csomagolás megbontásától kezdve 2 hétig tartható el.

Kezelési útmutató: Hűtőben tárold, amennyiben a csomagolást megbontottad, lehetőleg műanyag dobozban, zsírpapírba, papírszalvétába csavarva. A csomagolás megbontásától számított 2 héten belül fogyaszd el!

Tápérték adatok: méret: 150g. Ebből kalória:541kcal, fehérje 35,5g Szénhidrát: 2,85g, Zsír: 43,35g

Weboldalunkat eddig látogató nézte meg.