Juhtúró

A tradicionális bryndza recept alapján készítjük a juh túrónkat, minimum 1 hónapos érleléssel. Krémes, savanykás íz keveredik a juhtej édeskés ízével.

Nárcisz Birtok tipp: Hát persze hogy sztrapacska! De kitűnő pirított kenyéren, akár a tojásrántottába, vagy tölteléknek vörös húsokhoz.

Bortárs: ehhez sem kell feltétlenül inni.. ? de lehet!

 

 

Adatlap

Típus: lágy, zsíros, juh gomolyából készült túró

Vegetáriánus: igen

Laktózmentes: nem

Összetevők: juh tej, sajt kultúra, só, vegetáriánus oltó. Nem tartalmaz semmiféle mesterséges színezékanyagot vagy tartósítószert.

Méret, csomagolás, eltarthatóság: Egy adag kb 17-20 dkg közötti súlyú. Tálkába csomagolva szállítjuk. +10 C alatt tárolva, az eredeti csomagolásban 3 hónapig, a csomagolás megbontásától kezdve 2 hétig tartható el.

Kezelési útmutató: Hűtőben tárold, amennyiben a csomagolást megbontottad, lehetőleg műanyag dobozban, zsírpapírba, papírszalvétába csavarva. A csomagolás megbontásától számított 2 héten belül fogyaszd el!

Tápérték adatok: méret: 100g. Ebből kalória:301kcal, fehérje 18g Szénhidrát: 2,7g, Zsír: 24,3g

Weboldalunkat eddig látogató nézte meg.