Kecskesajt hagymával

Kecskesajt hagymával

hozzávalók / 4 adag

    8 szelet bagett
    20 dkg kecskesajt
    2 közepes db vöröshagyma (apróra vágva)
    2 gerezd fokhagyma
    3 ek olívaolaj
    bors ízlés szerint
    2 dkg mazsola

elkészítés

    Az apróra vágott hagymát az olívaolajon megfonnyasztjuk. Amikor összeesett a hagyma, az összezúzott fokhagymát hozzáadjuk. A fokhagymával keverjük össze, zárjuk el a tűzet, nehogy megégjen a fokhagyma.
    A bagett szeleteket kenjük meg az olajos hagymával, majd helyezzük rá a kecskesajt szeleteket. Hintsük meg frissen őrölt borssal. Pár szem mazsolát szórjunk a tetejére.
    160 °C-os sütőben pár percig sütjük, amíg a sajt kicsit megolvad és megpirul.

 

Weboldalunkat eddig látogató nézte meg.