Baconbe tekert kecskesajt grillen sütve szederszósszal

Baconbe tekert kecskesajt grillen sütve szederszósszal

hozzávalók / 1 adag
Kecskesajt grill

    8 dkg kecskesajt
    2 szelet bacon
    1 teáskanál olívaolaj
    1 dkg dió

Szederszósz

    10 dkg szeder
    5 dkg málna
    0.7 dl rosé
    1 ek juharszirup
    1 dkg vaj

 

elkészítés
Kecskesajt grill:

    A kecskesajtból két ujjnyi vastag szeletet vágunk, amit körbetekerünk 1-1 baconszelettel.
    Mindkét oldalán 1-1 percig sütjük, míg lágy 1-1 fél diót nyomunk a közepébe.

Szederszósz:

    A szedret a málnával, a rozéval és a juharsziruppal feltesszük forralni.
    Mikor elkezd sűrűsödni, egy kanálka vajat keverünk hozzá, azzal besűrítjük.

Weboldalunkat eddig látogató nézte meg.