Fűszeres kecskesajt

Fűszeres kecskesajt

hozzávalók / 3 adag

    10 dkg kecskesajt
    0.5 dl olívaolaj
    5 szál kakukkfű
    1 szál rozmaring (néhány zsenge hajtás)
    6 levél bazsalikom
    1 kk fekete bors (szemes)
    2 csipet himalája só

 

 

elkészítés

    A fűszereket megmossuk, szárazra itatjuk. A kakukkfű leveleket leszedjük a száráról, a rozmaringot, bazsalikomot felaprítjuk.
    Kisebb üvegbe -amit meg tudunk teljesen tölteni- rétegezve rakjuk a sajtdarabkákat és a fűszernövényeket, borsot, sót.
    Mikor megtöltöttük az üveget, felöntjük olívaolajjal, hogy teljesen ellepje a sajtokat.

Weboldalunkat eddig látogató nézte meg.