Tonhalas bruschetta recept

Tonhalas bruschetta
Olaszországban sokat lehet tanulni az egyszerű fogásoktól a különlegességekig, a bruschetta könnyen elkészíthető és finom szendvics.

Hozzávalók / 4 adag

    12 szelet bagett
    20 dkg tonhalkonzerv
    1 közepes db lilahagyma
    6 közepes db paradicsom
    10 dkg kecskesajt
    2 gerezd fokhagyma
    10 levél bazsalikom
    1 csipet négyszínű bors
    1 teáskanál pesto

 

Elkészítés

    A bagettet szeleteljük fel, és pirítsuk meg minkét oldalát, majd fokhagymával dörzsöljük be az egyik felét.
    A lila hagymát pucoljuk meg, és szeleteljük vékony szeletekre.
    A tonhalkonzervet bontsuk ki, és az olajat öntsük le róla. A sajtot kis darabokra vágjuk fel.
    A paradicsomot magozzuk ki, és vágjuk apró kockára, borsozzuk meg, és apróra vágott bazsalikomot keverjük el benne.
    A pirított bagettre halmozzuk fel a paradicsomot, halat, sajtot és a hagymát. Locsoljuk meg kevés pestoval is.

Weboldalunkat eddig látogató nézte meg.