Kecskesajtos baconbe tekert gombafejek

Kecskesajtos baconbe tekert gombafejek

hozzávalók / 4 adag

    20 dkg kecskesajt (Sainte Maure )
    10 dkg tejföl
    4 szelet bacon
    4 nagy db csiperkegomba
    4 nagy db paradicsom
    30 dkg újkrumpli
    10 szál petrezselyem
    10 szál snidling
    1 db újhagyma (zöldjével)
    só ízlés szerint
    1 kávéskanál fekete bors
    1 teáskanál kakukkfű
    1 ek olívaolaj

 

elkészítés

    A zöldségeket megmossuk.
    A paradicsomokat félbevágjuk, a gombák törzsét kitörjük. A törzseket aprítjuk, egy tálba tesszük, hozzáadjuk a kecskesajtot, a tejfölt, az aprított petrezselymet, snidlinget. Fűszerezzük, és jól összekeverjük.
    A gombafejeket betekerjük a baconnel, és beletesszük egy nagy, nyél nélküli serpenyőbe, amelybe öntünk olajat, és megtöltjük a kecskesajtkrémmel. Körberakjuk krumplival és paradicsommal. Az utóbbiakra is teszünk egy kevés sajtkeveréket, fűszerezzük.
    180 C fokon hőlégkeverésen megsütjük.

    sütési hőfok: 180°C
    sütési mód: hőlégkeveréses

Weboldalunkat eddig látogató nézte meg.